2018. április 14., szombat

Önéletrajz

Elkészült Az új önéletrajzom :D :D Ha ezzel nem vesznek fel akkor semmivel :D
Egy alapvetően hülye családból származom. A szüleim egyszerű emberek voltak, hittek istenben és a padlószőnyegben. Az apám színbolond volt. Egy bankban dolgozott, de elkapták, ahogy A4-es papírokat lopott. Nagyapám egyébként elég jelentéktelen ember volt, a temetésén a halottaskocsi ment hátul. Öregapám az Észak - Dél elleni háborúban a Nyugat-ért harcolt.
Amikor születtem az orvos kijött a váróterembe, és így szólt apámhoz: "Amit tudtunk, mindent megtettünk, de mégis kinyomta magát. " Az anyám nem akart még szoptatni sem engem. Azt mondta, hogy csak mint barátot szeret. Amikor keresztelni vittek a templomba, a pap így szólt: "Most keresztelni hozták, vagy feláldozni? "
Még kisebb gyerek voltam, le akartak fényképezni, és egy reklámot csinálni fogamzásgátló tabletta propagálására. Úgyhogy volt egypár élményem. Mondhatnám, hogy a szüleim nem szerettek. Egy élő plüssmackót tettek a bölcsőmbe, és a kádban általában hajszárítóval és rádióval játszottam.
Amikor gyerek voltam, a szüleim gyakran költöztek, de én mindig megtaláltam őket. Egyszer több napra elszöktem otthonról, a szüleim azonnal intézkedtek: kiadták a szobámat. Ha apám szeretkezni akart anyámmal, anyám mindig az én fényképemet mutogatta neki.
A taníttatásom elég silányan sikerült. Egy tucat olyan iskolába jártam, amelyet mentálisan zavart tanároknak találtak ki. Utáltam és bántam minden napot, amelyet az iskolában kellett töltenem. Azt akartam, hogy tanítsanak meg írni-olvasni, aztán hagyjanak békén. Kirúgtak a főiskoláról, mert puskáztam a metafizika vizsgámon: belenéztem egy másik fiú lelkébe.
Egyszer emberrablók raboltak el, és elküldték apámnak az egyik ujjamat. Azt üzente vissza nekik, hogy neki több bizonyíték kell!
Mondtam az orvosnak, hogy engem mindenki utál. Azt felelte, hogy ne vicceljek, még nem is találkoztam mindenkivel.
Amikor megismertem a feleségemet, negyedórán belül el akartam venni feleségül... fél óra múlva már eszembe se jutott, hogy ellopjam a retiküljét.
A feleségem a legrosszabb szakács. Nem hiszem, hogy a fasírtnak világítania kellene a sötétben. Évekig nem szóltam a feleségemhez, nem akartam félbeszakítani. Tulajdonképpen a feleségem éretlen volt. Amikor a fürdőkádban voltam, odajött és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.
A feleségem a szexuális életünket havi egy alkalomra redukálta. Viszont tudok két fickóról, akiknek nullára csökkentette.
A feleségem félt a sötétben. Aztán egyszer meglátott engem világosban, ruha nélkül. Azóta a világosban fél.
Szép dolog a szerelem egy férfi és egy nő között. Feltéve, ha megfelelő férfi és nő közé kerül az ember.
Az agyam a második legkedvesebb szervem.
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
Szeretem ezt az aranyórát. Apám a halálos ágyán adta el nekem.
Ma megmentettem egy lányt a nemi erőszaktól. Uralkodtam magamon.
Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább már egyszer felvágta az ereit. A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni.
Vajon miért mondja minden nő, hogy csapnivaló szerető vagyok. Hogyan tudnak ilyen végleges álláspontra helyezkedni három perc alatt?
Az egyetlen dolog, amit bánok az életben, hogy nem vagyok valaki más. Ha újra születnék, inkább néger kosárlabdázó szeretnék lenni.
Valószínűleg túl lassú vagyok. Egyszer elütött egy autó, amit két ember tolt. Veszélyes környéken lakom: akárhányszor be akarom csukni az ablakot, mindig odacsukom valakinek a kezét. Az utcánkban a gyerekek lelopják az autók kerekei. Menet közben.
Nem az a kérdés, hogy van-e mennyország, hanem hogy hányig van nyitva, és melyik busszal lehet odajutni. Mi vár ránk a halál után? A pokol? A mennyország? És lányok lesznek ott? Vajon van túlvilág? És lehet ott zuhanyozni?
Az hagyján, hogy nincs isten, de próbálj meg vasárnap vízvezetékszerelőt találni.
Vannak rosszabb dolgok is a halálnál. Aki eltöltött már egy estét egy biztosítási ügynökkel, az tudja miről beszélek.
Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és kibírhatatlanra.
Nem hiszek a halál utáni életben, ennek ellenére hordok magamnál egy váltás fehérneműt. Nem, mintha félnék meghalni, csak nem akarok ott lenni, amikor bekövetkezik.
Aki korán kel, az igen!
Beültem egy étterembe, ahol mindent M.E.F. áron számláztak. Más Emberek Fizetése szerint.
A pénz jobb, mint a szegénység, már anyagi szempontból is.
Részt vettem egy gyorsolvasó tanfolyamon, a Háború és békét húsz perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
Sohasem lennék olyan klub tagja, amelyik elfogadna tagjának engem.
Rájöttem, hogy könnyű boldognak lenni, ha semmi más gondod nincs az életben, mint hogy mennyi nyálat eressz ki a szádon.
Soha életemben nem keveredtem bajba, mindig az alkalomhoz illlő ételeket ettem.
Kiraboltam egy hentesüzletet, száztizenhat szelet borjúszeletet zsákmányoltam, de aztán neki kellett vágnom, hogy köretet is szerezzek.
A kenyérpirítóm gyűlöl engem.
A fiammal nem a legjobb a kapcsolatunk. Karácsonyra légpuskát vettem neki, ő meg nekem egy pólót, céltáblával a hátán.
A barátnőm azt mondta, perverz vagyok. Mondtam is neki, hogy nagy szavak ezek egy 9 éves lánytól.
Megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e tovább élni az emberek emlékezetében, de én tulajdonképpen a saját nappalimban szeretnék tovább élni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése